Radioklub Cirkulane

S59DDR - S59H - S55TVC - S550DDR - S5930DDR

Pravno obvestilo

O avtorjih spletne strani
Ta spletna stran Radiokluba Cirkulane je nastala v letu 2017 na osnovi vsebine predhodne spletne strani Radiokluba Cirkulane, ki je bila vzpostavljena leta 2009 s pomočjo Zavoda PIP. Avtorji starega spletnega mesta so bili: Boštjan Polajžer - S58MW, Urška Mrgole - S55UM in Jernej Golc - S59KM.

Avtorja vzpostavitve tega spletnega mesta sta Mateja Golc - S59MG in Jernej Golc - S59KM, ki za to spletno mesto tudi izvajata administracijo. Za sugestije, korekcije in stik z administratorjema tega spletnega mesta pošlji elektronsko pošto na radioklub.cirkulane@gmail.com.

Varstvo osebnih podatkov
Radioklub Cirkulane se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti
Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Radioklub Cirkulane ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako Radioklub Cirkulane ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Radioklub Cirkulane ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Tehnične lastnosti
Spletno mesto omogoča Blogger. Oblikovanje spletnega mesta je omogočil FlexiThemes in je uporabljena Blogger Theme by Lasantha PremiumBloggerTemplates.com.

Avtorske pravice
© Copyright 2017 Radioklub Cirkulane. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Radiokluba Cirkulane, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.