Radioklub Cirkulane

S59DDR - S59H - S55TVC - S550DDR - S5930DDR

Izveden HamFest 2017 - v Radioklubu Cirkulane

HAMFest 2017 - Srečanje radioamaterjev in prijateljev Radiokluba Cirkulane je potekalo v soboto, 27. 5. 2017 od 13. ure naprej v prostorih Radiokluba Cirkulane v Pohorju 25a. Tradicionalno srečanje je potekalo tudi v sklopu praznika Občine Cirkulane in v sodelovanju z Zvezo radioamaterjev Slovenije.

Za kulturni program je poskrbel Danči - S53DP. Ekipa pod vodstvom Lizike S58OE je poskrbelo, da je druženje potekalo z okrepčilom in hladno pijačo. Lepe utrinke v objektiv fotoaparata je ujel Darko S59DD in nekaj malega Sonja. Prisotne je nagovoril predsednik Radiokluba Cirkulane Andrej - S58TA ter predsedniki in predstavniki številnih sosednjih radioklubov iz Rogaške Slatine, Slovenske Bistrice, Maribora in drugih klubov.

Predsednik Zveze Radioamaterjev Slovenije Bojan - S52ME je prisotne nagovorov in povabil k sodelovanju pri prenovi izpitnih vprašanj za radioamaterje operaterje.

V sodelovanju z Zvezo radioamaterjev Slovenije je potekal tudi prvi delovni sestanek delovne skupine za prenovo izpitnih vprašanj in radioamaterskega priročnika, katerega se je udeležilo kar nekaj članov ter prispevalo s svojimi predlogi dobre rešitve k realizacije prenove izpitnih vprašanj.

Vsem se zahvaljujemo za lepo druženje in obisk na naši lokaciji v Pohorju in vašo podporo pri prostovoljnem delu na področju tehnične kulture -- radioamaterstva.

Utrinki so tukaj.