Radioklub Cirkulane

S59DDR - S59H - S55TVC - S550DDR - S5930DDR

Ureditev mansarde


Sedaj, ko se že v decembru oziramo nazaj v spomine in hkrati naprej v prihodnost, vidimo, kaj vse smo že postorili in da ostaja vedno manj za postoriti v prihodnosti.
Res je, vedno manj imamo za narediti v klubu, saj smo letos lahko vsi ponosni, da nam je toliko uspelo. Dokončno smo uredili zgornji prostor.
Za začetek je bil spuščen strop z mavčnimi ploščami, kar smo naredili 1. in 2. oktobra. Nakar so prišla na vrsto pleskarska dela. Ne prvega ne drugega ne bi uspeli narediti, če nam ne bi pomagal Sandi Njivar in njegovi prijatelji. Skupaj so naredili strop, nakar se je konec oktobra sam, s pomočjo še nekaj članov spustil v boj. Namenoma sem napisal boj, saj smo se morali bojevati sami s sabo, da smo vztrajali do jutranjih ur in tako naredili čim več, da bi še zgornji prostor zasijal v polni meri.
In uspelo nam je. Seveda ne bi uspeli, če ne bi bilo veliko odrekanja in veliko vloženega truda. V tej akciji so se najbolj trudili: Sandi Njivar, Bojan iz Trnovske vasi, Štefan-S53SN, Jernej-S59KM, Toni-S57MAK, Lizika-S558OE, Bruno-S58OB, Renato Ogrinc, Andrej-S58TA in še vsi ostali, ki ste pomagali na takšen ali drugačen način. Vsem iskreno iz srca najlepša hvala. Vaše delo bo opevalo vaš trud, dokler bomo radioamaterji delovali v tem prelepem prostoru, ki je zaradi vašega truda še toliko lepši.
Elektrika
Stolp ll.
Stolp ll.
Stolp ll.
Knauf
Pleskanje
Pleskanje
Pleskanje
Ploščice