Radioklub Cirkulane

S59DDR - S59H - S55TVC - S550DDR - S5930DDR

Pogostitev donatorjev


Leto 2015/16 je bilo za Radioklub Cirkulane leto velikih sprememb. Zagotovo smo si vsi najbolj želeli in se veselili dokončne ureditve mansardnih prostorov. Predhodno nam je ta prostor služil kot shramba radioamaterske opreme. Danes, po končanju vseh gradbenih, vodno instalacijskih in električnih del, nam je ta prostor uspelo urediti v zelo lep in prijazen prostor, kjer lahko posedi nekaj manj kot 50 ljudi. Mansardne prostore bomo uporabljali v prvi vrsti za sestanke, radioamaterske tečaje, občne zbore in na koncu tudi za zabave.
Prve pogostitve oz. zabave v mansardnih prostorih in na nek način tudi otvoritve, so bili seveda deležni naši sponzorji in donatorji. Najprej gre zahvala njim, da smo s skupnimi močmi uspeli urediti mansardo, zunanje parkirišče in postaviti novi stolp II. Udeležili so se ga skoraj vsi povabljeni. V znak zahvale smo jim podarili kozarec za vino z vgraviranim logotipom Radiokluba Cirkulane.
Predvidevam, da smo vsi zelo zadovoljni z letom, ki se počasi poslavlja. Zato naj vas povabim, da se srečamo na naslednji zabavi, HNY 2017, kot že tradicionalno na zadnji ponedeljek v decembru, to je 26.12.2016.