Radioklub Cirkulane

S59DDR - S59H - S55TVC - S550DDR - S5930DDR

Intervju v oddaji Dobro jutro












Da smo aktivni in delamo dobro, so opazili tudi mediji, ki očitno spremljajo našo dejavnost. Bili smo zelo počaščeni in veseli, da so nas izbrali za jutranji klepet v oddaji. Kar nekaj elektronskih sporočil (e-mail) je potovalo med nami in uredništvom oddaje in končno smo dobili datum. Dobili smo se 20. 1. ob 8. uri. Na razpolago smo imeli nekaj manj kot 5 minut časa, da predstavimo Radioklub. Vemo, da je to veliko premalo za predstavitev naše dejavnosti, našega dela in načrtov za naprej. Kljub vsemu pa je bilo pomembno to, da smo bili predstavljeni kot Radioklub Cirkulane S59DDR in da smo lahko pokazali ter predstavili delo in aktivnosti radioamaterstva v našem klubu.

Po intervjuju smo ekipo RTV-ja pogostili z zelo dobrim »oprešakom«, ki ga kar niso mogli prehvaliti; povedali so, da tako dobrega pa še niso jedli. Tu je bila spet na delu naša gospodarica Lizika - S58OE.

Lahko smo ponosni na prijatelje, na sebe, na klub in na sodelovanje med člani in še vedno velja rek, ki ga je dostikrat izrekel moj oče: roka roko umije, obe pa cel obraz. Povedati želim, da če ne bi toliko sodelovali in si med seboj pomagali, ne bi imeli takšne energije in ne bi danes bili tu, kjer smo.

Naj še enkrat rečem HVALA IN VABLJENI.